koleksi lagu melayu dan english songs

About This Blog


Hi…apakhabar kamu ?

Aku buat blog ni sebab aku memang suka lagu.Lagu boleh bawa kita ingat balik kat makwe/pakwe kita masa kita cinta dulu dulu.Tol tak ?

Aku sebenarnya nak bagi kamu senang pasal bila kamu dengar lagu video klip yang ada dalam blog ni kamu tak payah dah nak terhegeh-hegeh nak cari lirik pula.Don’t worry… aku kasi sama lu liriknya.

Kemudian aku suka juga kalau kamu bagi citer kamu yang ada kaitan dengan lagu yang aku paparkan.Boleh lah kita orang senyum simpul jadinya..heh…heh…heh..gurau sikit boleh kan ?

Kadang-kadang lirik tu aku bagi full, dan kadang-kadang aku masuk terus dalam klip video,sebab kamu tak payah skrol dah page nak tengok satu-satu senikata lagu tersebut..
Kamu boleh terus feel dengan klip video sambil mengelamun.

OK …kalau kamu nak suruh aku masukkan lagu yang kamu suka why not…bagi kat aku..biar aku cari untuk kamu.Aku akan siarkan atas permintaan kau orang.

Ok…selamat melayari internet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s